Comunicat de presa

Mancatul sanatos are o noua adresa – BioFresh Bucuresti 

FB4Incepand cu august 2013 peisajul gastronomic bucurestean s-a imbogatit cu prezenta Restaurantului Vegan BioFresh. Situat pe Leon Voda nr 19, BioFresh este locul unde mergi oricand: pentru mic dejun, pranz, cina, intalniri de afaceri si cafea cu prietenii. Bucatarii  si-au propus sa foloseasca doar ingrediente proaspete, mirodenii organice si combinatii inedite, totul pentru a sustine un stil de viata sanatos.

S-a deschis la inspiratia restaurantului Biofresh Timisoara, cu care a impartit managementul in prima luna iar din septembrie isi desfasoara activitatea independent de acesta. Desi nu mai pastreaza legatura directa cu restaurantul din Timisoara, BioFresh Bucuresti continua sa sustina stilul de viata sanatos si echilibrul in alimentatie cu un nou meniu vegan si raw-vegan, disponibil nu doar in restaurant ci si pentru livrare la domiciliu.
Au gazduit pana acum unor nume celebre din media romaneasca precum Cristina Cioran, Paula Chirila, si Florentina Opris si s-au bucurat de aprecierea unor oaspeti speciali precum Arielle Ford, autoare a bestsellerului international „Secretul Sufletului Pereche”.
2013-09-13 13.43.46
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s